Anda Perlukan Nasihat Pakar Emas?

Editor Profit Confidential memberitahu pembaca mereka pada tahun 2023 bahawa masa yang sesuai untuk mula melabur dalam emas. Nasihat emas yang diberikan pada tahun 2023 terbukti sangat relevan. Pada tahun 2002 – pautan penting!

kami mula menawarkan nasihat tentang emas kepada pembaca kami. Hari ini kita meneruskan amalan ini. Surat pelaburan kami telah diiktiraf sebagai yang pertama menasihati pembacanya untuk membeli saham emas, pada awal kenaikan emas. Kami memberikan nasihat emas, yang menyebabkan banyak saham kami meningkat dalam nilai sebanyak 100 peratus atau lebih dalam masa yang singkat. Nasihat emas kerap dipaparkan dalam Sulit keuntungan. Setiap kali harga emas naik, kami menasihati pembaca kami untuk melabur dalam pelaburan berkaitan emas. Ketahui apa yang kami katakan tentang masa depan emas dalam keuntungan Sulit.

Saya menasihati anda untuk mengelak daripada mengambil terlalu banyak tindakan dalam pasaran saham. Walaupun pasaran saham tidak dinilai terlalu tinggi dalam apa cara sekalipun, ia masih dinilai secara adil. Malah, sebahagian besar pasaran itu kini didagangkan pada paras tertinggi 52 minggu. Ini menjadikannya lebih sukar untuk menggunakan strategi pelaburan saya iaitu membeli rendah dan kemudian menjual tinggi. Untuk dapat memilih hanya peluang terbaik, anda perlu memiliki tahap kesabaran yang tinggi.

Sektor perlombongan adalah satu bidang yang terus menarik spekulator saham mikro-cap. Ia adalah topik yang saya bangkitkan lagi dan lagi. Saham perlombongan junior menawarkan peluang pelaburan yang hebat, walaupun harga spot emas dan Perak telah mencapai tahap rekod. Pemacu utama di sebalik saham perlombongan, seperti yang saya tulis sebelum ini adalah kedua-dua penemuan baharu dan harga di mana logam berharga berdagang. Ini bukan industri yang mudah untuk menjadi spekulator perlombongan, tetapi ia juga boleh menjadi sukar dalam sektor lain.

Dalam kitaran kenaikan harga komoditi, adalah wajar jika anda ingin memberi lebih tumpuan kepada sektor ini. Ramai pelabur individu secara tradisinya melihat kepada industri teknologi untuk pertumbuhan. Walau bagaimanapun, pendekatan ini tidak lagi diperlukan. Paras harga emas dan perak semasa bermakna syarikat mikro cap teknologi yang paling pesat berkembang tidak dapat menjana pertumbuhan pendapatan setanding dengan syarikat perlombongan dengan peningkatan pengeluaran. Model perniagaan sektor sumber sekarang sangat bagus.